top of page

Tilbakemeldinger

En av mine faste klienter prøvde 4-hånds tantrisk massasje med Solvår og meg rett før jul. Etterpå sendte han meg denne fine beskrivelsen av hva han har opplevd hos meg. Det gir et godt bilde på de behandlingene jeg tilbyr:

Fantastiske opplevelser av kjærlig berøring!

Etter år med hektisk jobb og familieliv følte jeg for noen år siden behov for å fylle livet med noe mer. Hverdag og samliv var godt, men behovet for egenpleie og omtanke for hele «meg» ble sterkere etter som årene gikk. Skulle jeg kjøpe motorsykkel eller hive meg ut i fallskjerm for å kjenne at jeg levde? Eller ville jeg ha mer glede av å søke «innover»? Jeg valgte heldigvis det siste (selv om det ene ikke utelukker det andre). For to år siden kom jeg i kontakt med Monica for å finne ut om tantrisk massasje kunne være noe for meg. Det var det!

Allerede ved første møte opplevde jeg kraften og energien som ligger i kjærlig berøring. Monica, som er utdannet InnerLife Terapeut, utstråler varme og tillit, og hun er veldig tilstedeværende. Behandlingene starter med en samtale, ofte knyttet til samliv og seksualitet, men også om andre hverdagslige ting som påvirker livet på godt og vondt.

Før selve massasjebehandlingen tenner Monica lys, setter på rolig og dempet musikk og sørger for at det er varmt og behagelig i rommet. Jeg er naken, men et klede dekker deler av kroppen. Selv om genitaliene aldri berører tas klede gradvis av utover i behandlingen. Det føles aldri kleint – nærheten og intimiteten kjennes naturlig og er behagelig. Behandlingen, som ikke kan sammenlignes med ordinær massasje, går ikke dypt inn i muskulaturen, men består av lette og rolige bevegelser over huden som er påført temperert og velduftende olje. Det føles som om alle nervesensorene i hele kroppen tennes av berøringen. Gradvis løftes den seksuelle energien, før Monica på en fin måte roer det hele ned og jeg får pusten tilbake. Det er rett og slett utrolig behagelig - en ut-av-meg-selv-opplevelse.

Etter massasjen tar Monica seg tid til å servere drikke, litt frukt og nøtter, samtidig som vi prater om opplevelsen av behandlingen.

Jeg har også mottatt 4-hånds Tantrisk Massasje. Kort og godt ubeskrivelig! Med fire hender på kroppen blir følelsene om mulig enda sterke og energigivende. Jeg mister kontrollen av tid, og hengir meg helt til de intense følelsene berøringen gir.

Mine erfaringer etter flere behandlinger de siste årene er utelukkende positive. Monicas, og i det siste Solvårs, kjærlige berøring gjør noen med meg! Tantrisk Massasje bidrar til mer energi, mer glede og et bedre samliv. Anbefales!

 

Mann 50

Fikk også denne flotte beskrivelsen fra en ny klient som var hos meg. Den gir en god beskrivelse av hvordan en behandling hos meg kan være. Har fått lov av Lars å dele denne:

Beste lørdags ettermiddag på veldig lenge!

Sitter på bussen, på vei hjem fra Bergen sentrum, etter å ha fått en avspenningsmassasje av Monica, hos Ametysten. Kroppen min nærmest dirrer enda, etter en fantastisk behandling. Ikke en dirring av stress, men en følelse av å ha masse energi.

Monica tok meg imot med et fast håndtrykk da jeg kom, og ønsket meg velkommen inn i lyse fine lokaler. Hun bad meg slappe av i sofaen, mens hun gjorde seg klar. Jeg var tidlig ute, så å vente litt gjorde meg ingenting.

Etter noen minutter var hun klar, og hun viste vei inn på rommet vi skulle være på, hvor jeg fikk et glass sitronvann og satte meg ned rett overfor henne. Vi pratet litt om løst og fast, og vennligheten jeg opplevde fra henne fikk meg til å åpne meg relativt mye, så jeg fikk satt ord på hvorfor jeg egentlig var der. Uten at dette ble klinisk på noen måte.

Hun bad meg om å kle av meg og legge meg på benken, mens hun gikk for å hente olje. Allerede første berøring kjente jeg at dette skulle bli en spesielt god opplevelse. Hele Monicas vesen utstrålte for meg en fantastisk ro. Jeg kunne gi meg hen til hennes berøring, og føle meg verdsatt på en måte jeg ikke har følt på mange år, om noen gang. Hun vekket følelser i meg, som bragte meg på grensen til å begynne å grine, mens andre ganger gav meg en sitring gjennom kroppen som fikk meg til å ville vri meg etter hennes hender og armer. Alt helt rolig, og avslappet gjennom de 90 minuttene jeg lå på benken. Jeg tenker ofte at jeg ville sovnet av en god massasje. Ikke sjans her. Sansene var i høyspenn, og jeg bare tok imot og tok imot. Masse energi. Beste massasjen jeg har fått noen sinne.

Etter å ha vært gjennom hele kroppen, visste jeg at det nå nærmer seg slutten. Og da hun sa at hun var ferdig, kjente jeg veldig på at jeg ikke vill det skulle være ferdig. Lite ante jeg om at hun etter at jeg hadde kledd på meg, skulle ta seg tid til en lang samtale etterpå også. Jeg vet ikke hva som er vanlig for Monica, men hun brukte en time ekstra på å prate med meg etterpå. Det... det gjorde at lørdagen ble mer eller mindre perfekt. Den åpenheten jeg opplevde, og hvor åpen jeg kunne være selv, gjorde at jeg nå på bussen i etterkant sitter med en klump i halsen, av å føle meg verdsatt. Og klemmen jeg fikk da jeg skulle gå, beste klemmen :) Takk, Monica!

Monica er absolutt et menneske og en terapeut jeg vil anbefale for alle jeg kjenner. Hadde det ikke vært søndag i morgen, hadde jeg booket ny time allerede da!

Lars 41 år

 

Her er en tilbakemelding fra Helene:

I dag har jeg fått en utrolig gave. Jeg var på Ametysten, og fikk Tantrisk Massasje av Monica Maria Josefine Hjelle. En mild massasje som drar deg tilbake inn i kroppen din, så du er totalt tilstede i den. Så godt! Og Monica, er slik en vakker og kjærlighetsfull terapeut full av visdom. Vil du gi deg, selv eller andre en gave som virkelig gir mening, så anbefaler jeg dette og Monica, på det varmeste. Jeg måtte bare dele min begeistring med dere alle.

Helene 56 år

bottom of page