top of page

InnerLife-Akademiet for Tantrisk Livsvisdom

Dersom du virkelig har lyst til å gå i dybden av tantra så kan jeg anbefale deg å gå på et kurs med Shalini Lind på InnerLife-Akademiet ved Hamar. Hun har vært min spirituelle lærer og veileder siden 1996 og det meste av det jeg har lært om tantra har jeg fra henne. Hun har mange fine kurs både på Hamar og i Hellas Det er også mulig å melde seg på nettkurs med henne. Hun er veldig dyktig til å presentere tantra på en forståelig, men grundig måte der hun også tar med det spirituelle og energimessige perspektivet i tantra.

For mer info se: www.innerlife.no

Tao Tantric Arts

Høsten 2022 var jeg med på en 5 ukers taoistisk tantrisk trening for kvinner i Nicaragua. Kurset var ledet av Shashi Solluna, Minke de Vos og Freya McFarlane. De er noen av de beste lærerne internasjonalt innen tantra og Quigong. Jeg lærte veldig mye på dette kurset om kropp. tantra, seksualitet, Quigong, pusteteknikker for å vekke seksuell energi i kroppen osv. Hele kurset var som en initsiering innen tantrisk mystikk og visdom. Dette er noe som jeg gjerne vil ta med meg videre og bringe ut i verden. Du kan lese mer om denne utdannelsen her:

For mer info se: www.taotantricarts.comRenate

Renate Hetlevik Andersen og jeg har også laget en egen podcast episode om denne retreaten som du kan lytte til her:

IMG_0335.JPG

Biodanza

Jeg har alltid elsket å danse og det har vært en viktig vei frem til den jobben jeg har i dag. For det meste danser jeg noe som heter Biodanza. Det er en form for dans som er utviklet av Rolando Toro. Han var fra Chile, men levde store deler av sitt liv i Brazil. Biodanza kombinerer selvutvikling og fri dans med mange dype og nære menneskemøter. Jeg holder på med å ta en utdannelse for å bli Biodanza lærer. Etter hvert planlegger jeg å tilby egne Biodanza klasser i Bergen. Dersom du har lyst til å prøve Biodanza finnes det Biodanza lærere og grupper mange forskjellige steder rundt om i landet.

For mer info: https://biodanza.no/

Findhorn Foundation

Findhorn Foundation er en spirituell økolandsby som ligger helt nord i Skottland. Det er også et av de største alternative sentrene i Europa med over 300 mennesker som til enhver tid er tilknyttet stedet. Jeg har reist dit jevnlig siden 2002. Her finnes det mange forskjellige kurstilbud, konferanser og festivaler som man kan være med på. Findhorn er et sted jeg elsker å være og jeg har mange venner der. Hver gang jeg drar dit er det som å komme hjem åndelig sett. Findhorn har blitt et av mine mange hjem og en dag håper jeg å kunne bosette meg der.

For mer info se: www.findhorn.org

The love bench at Findhorn Foundatio, Cluny
bottom of page