Behandlingssteder

Jeg jobber flere forskjellige steder. Som oftest er jeg i Bergen, men ca en gang i måndenden tilbyr jeg også timer i Porsgrunn og Oslo. Bare ta kontakt direkte med meg meg for å høre når jeg er hvor!

Ametysten i Bergen

 

I Bergen jobber jeg på Ametysten terapi - stedet for vekst i sentrum. Dette er det største alternative behandlingssenteret i Bergen med 8 terapirom og to kurslokaler. Vi er til sammen 16 terapeuter som jobber der og som tilbyr mange forskjellige former for behandlinger. Dette er lyse og delikate lokaler som ligger sentralt plassert i Bergen sentrum i Christian Michelsensgt 1-3 i nærheten av Tinghuset. Stedet er lett tilgjengelig fra bybanen og med bil så kan man parkere i feks Klostergarasjen.

Jeg har faste dager på Ametysten på mandag, torsdag og fredag, men bare ta kontakt dersom du ønsker å komme andre dager så ser vi hva som er mulig å få til.

For mer info se: www.ametysten.no

Hel-se i Porsgrunn

I Porsgrunn jobber jeg hos Hel-se AS som er en skjønnhetssalong som ligger sentralt plassert i Porsgrunns hovedgate: Storgata 172A. Her kan du få mange forskjellige type behandlinger og du kan også kjøpe økologiske hudpleie produkter der. I Porsgrunn tilbyr jeg kun InnerLife Tantrisk massasje. Jeg er i Porsgrunn ca en gang pr mnd. Vanligvis jobber der mandag og tirsdag.

 

Den neste gangen jeg er i Porsgrunn i 2020 er :

21-22 september

For mer info se : www.grenland-helse.no

Foto: Geir Rasmussen

Tantrasenteret i Oslo

Ca en gang pr med er jeg i Oslo og jobber. Da leier jeg meg inn på Tantrasenteret i Oslo. Det ligger vakkert til rett ved Akerselva like i nærheten av Sagene skole. Adressen er Sagveien 28 i 2. etg rett over Arbeidermuseet. På Tantrasenteret er det syv InnerLife terapeuter som jobber. De tilbyr både tantrisk massasje og coaching. På Tantrasenteret er det også mulig å være med på forskjellige kurs og kvelder med spennende tema innenfor tantra. Du kan også lære deg å gi tantrisk massasje her.

På pga COVID-19 har jeg foreløpig ikke satt opp noen nye timer i Oslo.  Kommer tilbake med mer informasjon så snart når jeg vet noe mer.

For mer info se: www.tantrasenteret.no

Mobil no : + 47 97 11 50 95

E-mail: info@monicajosefine.com

Adresse: Ametysten, Chr. Michelsensgt 3, Bergen

  • Instagram
  • Facebook Social Ikon