Behandlingssteder

På grunn av den pågående korona pandemien jobber jeg for det meste i Bergen. Tidligere har jeg pleid å å jobbe ca en gang i måneden i Porsgrunn og Oslo, men jeg er usikker på når jeg kommer dit igjen nå. Bare ta kontakt direkte med meg meg for å høre når jeg er mest sannsylig er der!

Bergen

Vanligvis jobbber jeg i lyse trivelige lokaler på Din Klinikk Bergen i Absalon Beyers gate 29, Bergenhus. Når det gjelder parkering så er det soneparkering og gode parkeringsmuligheter der og med parkeringsappen til Bergen kommune koster det bare 10 kr timen. Gaten bak klinikken har parkeringsautomater og det finnes mange flere i området rundt.

For mer informasjon se: www.dinklinikkbergen.no

Hel-se i Porsgrunn

I Porsgrunn jobber jeg hos Hel-se AS som er en skjønnhetssalong som ligger sentralt plassert i Porsgrunns hovedgate: Storgata 172A. Her kan du få mange forskjellige type behandlinger og du kan også kjøpe økologiske hudpleie produkter der. I Porsgrunn tilbyr jeg kun InnerLife Tantrisk massasje. Jeg er i Porsgrunn ca en gang pr mnd. Vanligvis jobber der mandag og tirsdag.

 

Den neste gangen jeg er i Porsgrunn i 2021 er :

På grunn av den pågående korona pandemien er jeg usikker på når jeg kommer til Porsgrunn igjen

For mer info se : www.grenland-helse.no

Houses
A massage room with a bench and chairs
Foto: Geir Rasmussen

Tantrasenteret i Oslo

Ca en gang pr med er jeg i Oslo og jobber. Da leier jeg meg inn på Tantrasenteret i Oslo. Det ligger vakkert til rett ved Akerselva like i nærheten av Sagene skole. Adressen er Sagveien 28 i 2. etg rett over Arbeidermuseet. På Tantrasenteret er det syv InnerLife terapeuter som jobber. De tilbyr både tantrisk massasje og coaching. På Tantrasenteret er det også mulig å være med på forskjellige kurs og kvelder med spennende tema innenfor tantra. Du kan også lære deg å gi tantrisk massasje her

 

Den enste gangen jeg er i Oslo i 2021 er:

På grunn av den pågående korona pandemien er jeg usikker på når jeg kommer til å jobbe i Oslo igjen

For mer info se: www.tantrasenteret.no

A massage room with a bench and chairs