Behandlingssteder

Jeg jobber flere forskjellige steder. Som oftest er jeg i Bergen, men ca en gang i måndenden tilbyr jeg også timer i Porsgrunn og Oslo. Bare ta kontakt direkte med meg meg for å høre når jeg er hvor!

Bergen

Jeg er for tiden på jakt etter nye lokaler å jobbe fra i Bergen, men har leid meg inn midlertidig på Din Klinikk Bergen i Absalon Beyers gate 29, Bergenhus. Jeg er der enkelte dager så følg med på Facebook siden min for å se når jeg er der. Når det gjelder parkering så er det soneparkering så det er billig parkering med parkeringsappen til Bergen kommune. Gaten bak klinikken har parkeringsautomater og det finnes mange flere i området rundt.

For mer informasjon se: www.dinklinikkbergen.no

Hel-se i Porsgrunn

I Porsgrunn jobber jeg hos Hel-se AS som er en skjønnhetssalong som ligger sentralt plassert i Porsgrunns hovedgate: Storgata 172A. Her kan du få mange forskjellige type behandlinger og du kan også kjøpe økologiske hudpleie produkter der. I Porsgrunn tilbyr jeg kun InnerLife Tantrisk massasje. Jeg er i Porsgrunn ca en gang pr mnd. Vanligvis jobber der mandag og tirsdag.

 

Den neste gangen jeg er i Porsgrunn i 2020 er :

29. nov - 2. des

For mer info se : www.grenland-helse.no

Houses
A massage room with a bench and chairs
Foto: Geir Rasmussen

Tantrasenteret i Oslo

Ca en gang pr med er jeg i Oslo og jobber. Da leier jeg meg inn på Tantrasenteret i Oslo. Det ligger vakkert til rett ved Akerselva like i nærheten av Sagene skole. Adressen er Sagveien 28 i 2. etg rett over Arbeidermuseet. På Tantrasenteret er det syv InnerLife terapeuter som jobber. De tilbyr både tantrisk massasje og coaching. På Tantrasenteret er det også mulig å være med på forskjellige kurs og kvelder med spennende tema innenfor tantra. Du kan også lære deg å gi tantrisk massasje her

 

Den enste gangen jeg er i Oslo i 2020 er:

Torsdag 3. desember

For mer info se: www.tantrasenteret.no

A massage room with a bench and chairs

Mobil no : + 47 97 11 50 95

E-mail: info@monicajosefine.com

Adresse: Din Klinikk Bergen, Absalon Beyersgt 29

  • Instagram
  • Facebook Social Ikon