top of page

Behandlingssteder

Siden jeg bor i Bergen jobber jeg for det meste der, men det hender også at jeg jobber i Oslo, Stavanger, Porgrunn eller på gården min i Breim i Nordfjord. Bare ta kontakt direkte med meg meg for å høre når jeg er på de forskjellige stedene!

Bergen

Vanligvis jobbber jeg i lyse trivelige lokaler på Din Klinikk Bergen i Absalon Beyers gate 29, Bergenhus. Når det gjelder parkering så er det soneparkering og gode parkeringsmuligheter der og med parkeringsappen til Bergen kommune koster det bare 20 kr timen. Gaten bak klinikken har parkeringsautomater og det finnes mange flere i området rundt.

For mer informasjon se: www.dinklinikkbergen.no

 

Houses

Hel-se AS i Porsgrunn

I Porsgrunn jobber jeg hos Hel-se AS som er en skjønnhetssalong som ligger sentralt plassert i Porsgrunns hovedgate: Storgata 172A. Her kan du få mange forskjellige type behandlinger og du kan også kjøpe økologiske hudpleie produkter der. I Porsgrunn tilbyr jeg kun InnerLife Tantrisk massasje. Jeg er i Porsgrunn ca en gang pr mnd. Vanligvis jobber der mandag og tirsdag.

 

Den neste gangene jeg er i Porsgrunn i 2023 er:

Jeg har føreløpig ikke satt opp noen nye datoer i Porsgrunn

For mer info se : www.grenland-helse.no

Breim i Nordfjord

Jeg har et vakkert landsted i Breim i Nordfjord. Når jeg er der tilbyr jeg også timer med massasje - både avspenningsmassasje og tantrisk massasje. Gården ligger fint til, litt tilbaktrukket fra hovedveien (E39). Her er det stille og fredelig og det er et godt sted å bare slappe av og lande inn i seg selv. Du kommer nærmere på naturen når du er her med høye fjell, dype daler og kalde smaragdgrønne brevann. Du kan også leie deg inn på gåden min for å bo der i kortere eller lengre perioder.

Neste gang jeg er i Breim i 2024 er:

Foreløpig ingen nye datoer for 2024 ennå

For bestilling av time send en SMS til mobil no: 97 11 50 95

For bestilling av overnatting se denne linken her:

 

 

 

 

 

 

2B62BCEC-0347-4F35-A8E4-1414557310C4_1_105_c.jpeg
A massage room with a bench and chairs
Foto: Geir Rasmussen

Sola Helsefarm nær Stavanger

Jeg jobber også av og til i de nydelige lokalene til Sola Helsefarm rett utenfor Stavanger. Det er en veldig god atmosfære på dette senteret. Her kan du virkelig senke skuldrene og finne en indre ro. Det er lett å finne fram og gode parkeringsmuligheter utenfor senteret.

Jeg har ikke satt opp noen nye datoer for når jeg kommer til Stavanger ennå, men hvis du har lyst til å ha time her så send meg en meldig på nr ; 97 11 50 95 så ser vi hva vi kan får til.

Den neste gangene jeg er i Stavanger i 2024 er:

19-21 januar 2024

For mer info se: www.solahelsefarm.no

Tre stoler og et bord

Tantrasenteret i Oslo

Ca en gang pr med er jeg i Oslo og jobber. Da leier jeg meg inn på Tantrasenteret i Oslo. Det ligger vakkert til rett ved Akerselva like i nærheten av Sagene skole. Adressen er Sagveien 28 i 2. etg rett over Arbeidermuseet. På Tantrasenteret er det syv InnerLife terapeuter som jobber. De tilbyr både tantrisk massasje og coaching. På Tantrasenteret er det også mulig å være med på forskjellige kurs og kvelder med spennende tema innenfor tantra. Du kan også lære deg å gi tantrisk massasje her

 

Den enste gangen jeg er i Oslo  er:

26-28 januar 2024

For mer info se: www.tantrasenteret.no

A massage room with a bench and chairs
bottom of page