Behandlinger

OBS! Angående korona virus

 

På grunn av situasjonen med COVID-19 og smittefaren det utgjør er det et par ting jeg vil du skal lese igjennom før du bestiller time. Du kan lese mer om våre smittevernregler her:

InnerLife Tantrisk Massasje

InnerLife Tantrisk Massasje er en rolig massasje hvor du blir massert over hele kroppen med en kjærlig, varsom berøring. Du ligger på benk når du mottar massasjen og det er ingen berøring av genitalier. I denne behandlingen fokuserer vi mye på nytelse og velbehag. Du trener på å bare ta i mot berøringen samtidig som du er i kontakt med din egen kropp og pusten din. I den tantriske massasjen jobber vi med å vekke den seksuelle livsenergien i koppen fordi det er en god energi å ha kontakt med. Den er knyttet til vår livskraft og vitalitet. Det gir overskudd å få tantrisk massasje og du vil ofte oppleve mye energi i kroppen etterpå. Jeg begynner alltid timen med en innledende samtale først, der du har anledning til å stille spørsmål. På slutten av timen får du også anledning til å hvile litt og til å uttrykke det du måtte ønske i forhold til din opplevelse av behandlingen.

Pris for 2 timer: 1.800 kr

Tantra for par

Noen ønsker å jobbe med tantra som par. Da kan man velge å komme hver for seg til individuelle timer for å få massasje eller veiledning. Som  terapeut har jeg taushetsplikt så ingen ting går videre til den andre parten, slik at du kan føle deg helt trygg og fri under hele behandlingen. Dere kan også velge å komme sammen til time hos meg. Da gjør vi først noen en enkle meditasjons og pusteøvelser sammen før dere lærer å gi hverandre tantrisk massasje. Dette kan være en fin måte å komme nærmere hverandre i parforholdet på og gi videre inspirasjon til samlivet.

Pris for 3 timer: 2.500 kr

 

 

InnerLife Avspenningsmassasje

I denne massasjen vil du oppleve dyp avspenning i kroppen og en indre ro. Jeg jobber veldig sakte og varsomt når jeg gir massasje, noe som gir deg tid til å ta inn berøringen og kjenne etter hvordan kroppen din egentlig har det. Dette er din stund som du gir til deg selv. Vi jobber også litt med pust underveis slik at du skal få slappet enda mer av og jeg har på litt rolig musikk i bakgrunnen. Denne form for massasje er en nytelse å motta og gjør godt for både kropp og sjel. Jeg jobber ikke hardt inn mot muskulaturen, men bruker rolige, rytmiske bevegelser for at du skal ha det godt under massasjen.

Pris for 1,5 time: 1.050 kr

 

Livsveiledning / Coaching

 

I denne timen kan du ta opp de tema som du måtte ønske fra ditt eget personlige liv. Vi har en samtale rundt dette hvor jeg søker å bringe inn nye perspektiv på det du står i. Noen ganger gjør jeg også enkle meditasjons øvelser sammen med deg. Jeg bruker min spirituelle bakgrunn og ståsted i tantraen til å veilede deg i det du står i i livet ditt. I timene med meg så kommer klientene ofte med tema som har med spiritualiet, seksualitet, intimitet, nærhet, og berøring å gjøre i tillegg til alt som har med parforholdets gleder og utfordringer eller det å leve alene.

Pris for 1 time: 700 kr

Healing

Jeg har det man kaller for "varme hender". I løpet av en massasjetime legger jeg som regel hendene mine på forskjellige steder på kroppen din og holder dem i ro der en stund. Da vil du ofte kunne kjenne en varme fra hendene mine og da skjer det en energi utveksling mellom oss. Du vil som oftest bli veldig avslappet og føle en dyp indre ro. Det er veldig sunt for kroppen å være i en slik tilstand. Jeg gir ikke egne timer med healing, men det er en integrert del av alle mine massasjebehandlinger.

 

 

Tilbakemelding fra klienter:

Fikk denne vakre beskrivelsen fra en ny klient som var hos meg. Den gir en fin beskrivelse av hvordan en behandling hos meg kan være. Har fått lov av Lars å dele denne:

Beste lørdags ettermiddag på veldig lenge!

Sitter på bussen, på vei hjem fra Bergen sentrum, etter å ha fått en avspenningsmassasje av Monica, hos Ametysten. Kroppen min nærmest dirrer enda, etter en fantastisk behandling. Ikke en dirring av stress, men en følelse av å ha masse energi.

Monica tok meg imot med et fast håndtrykk da jeg kom, og ønsket meg velkommen inn i lyse fine lokaler. Hun bad meg slappe av i sofaen, mens hun gjorde seg klar. Jeg var tidlig ute, så å vente litt gjorde meg ingenting.

Etter noen minutter var hun klar, og hun viste vei inn på rommet vi skulle være på, hvor jeg fikk et glass sitronvann og satte meg ned rett overfor henne. Vi pratet litt om løst og fast, og vennligheten jeg opplevde fra henne fikk meg til å åpne meg relativt mye, så jeg fikk satt ord på hvorfor jeg egentlig var der. Uten at dette ble klinisk på noen måte.

Hun bad meg om å kle av meg og legge meg på benken, mens hun gikk for å hente olje. Allerede første berøring kjente jeg at dette skulle bli en spesielt god opplevelse. Hele Monicas vesen utstrålte for meg en fantastisk ro. Jeg kunne gi meg hen til hennes berøring, og føle meg verdsatt på en måte jeg ikke har følt på mange år, om noen gang. Hun vekket følelser i meg, som bragte meg på grensen til å begynne å grine, mens andre ganger gav meg en sitring gjennom kroppen som fikk meg til å ville vri meg etter hennes hender og armer. Alt helt rolig, og avslappet gjennom de 90 minuttene jeg lå på benken. Jeg tenker ofte at jeg ville sovnet av en god massasje. Ikke sjans her. Sansene var i høyspenn, og jeg bare tok imot og tok imot. Masse energi. Beste massasjen jeg har fått noen sinne.

Etter å ha vært gjennom hele kroppen, visste jeg at det nå nærmer seg slutten. Og da hun sa at hun var ferdig, kjente jeg veldig på at jeg ikke vill det skulle være ferdig. Lite ante jeg om at hun etter at jeg hadde kledd på meg, skulle ta seg tid til en lang samtale etterpå også. Jeg vet ikke hva som er vanlig for Monica, men hun brukte en time ekstra på å prate med meg etterpå. Det... det gjorde at lørdagen ble mer eller mindre perfekt. Den åpenheten jeg opplevde, og hvor åpen jeg kunne være selv, gjorde at jeg nå på bussen i etterkant sitter med en klump i halsen, av å føle meg verdsatt. Og klemmen jeg fikk da jeg skulle gå, beste klemmen :) Takk, Monica!

Monica er absolutt et menneske og en terapeut jeg vil anbefale for alle jeg kjenner. Hadde det ikke vært søndag i morgen, hadde jeg booket ny time allerede da!

Lars 41 år

 

Her er en tilbakemelding fra Helene:

I dag har jeg fått en utrolig gave. Jeg var på Ametysten, og fikk Tantrisk Massasje av Monica Maria Josefine Hjelle. En mild massasje som drar deg tilbake inn i kroppen din, så du er totalt tilstede i den. Så godt! Og Monica, er slik en vakker og kjærlighetsfull terapeut full av visdom. Vil du gi deg, selv eller andre en gave som virkelig gir mening, så anbefaler jeg dette og Monica, på det varmeste. Jeg måtte bare dele min begeistring med dere alle.

Helene 56 år

Mobil no : + 47 97 11 50 95

E-mail: info@monicajosefine.com

Adresse: Ametysten, Chr. Michelsensgt 3, Bergen

  • Instagram
  • Facebook Social Ikon