Mobil no : + 47 97 11 50 95

E-mail: info@monicajosefine.com

Adresse: Ametysten, Chr. Michelsensgt 3, Bergen

  • Instagram
  • Facebook Social Ikon

Behandlinger

InnerLife Tantrisk Massasje

InnerLife Tantrisk Massasje er en rolig massasje hvor du blir massert over hele kroppen med en kjærlig, varsom berøring. Du ligger på benk når du mottar massasjen og det er ingen berøring av genitalier. I denne behandlingen fokuserer vi mye på nytelse og velbehag. Du trener på å bare ta i mot berøringen samtidig som du er i kontakt med din egen kropp og pusten din. I den tantriske massasjen jobber vi med å vekke den seksuelle livsenergien i koppen fordi det er en god energi å ha kontakt med. Den er knyttet til vår livskraft og vitalitet. Det gir overskudd å få tantrisk massasje og du vil ofte oppleve mye energi i kroppen etterpå. Jeg begynner alltid timen med en innledende samtale først, der du har anledning til å stille spørsmål. På slutten av timen får du også anledning til å hvile litt og til å uttrykke det du måtte ønske i forhold til din opplevelse av behandlingen.

Pris for 2 timer: 1.800 kr

Tantra for par

Noen ønsker å jobbe med tantra som par. Da kan man velge å komme hver for seg til individuelle timer for å få massasje eller veiledning. Som  terapeut har jeg taushetsplikt så ingen ting går videre til den andre parten, slik at du kan føle deg helt trygg og fri under hele behandlingen. Dere kan også velge å komme sammen til time hos meg. Da gjør vi først noen en enkle meditasjons og pusteøvelser sammen før dere lærer å gi hverandre tantrisk massasje. Dette kan være en fin måte å komme nærmere hverandre i parforholdet på og gi videre inspirasjon til samlivet.

Pris for 3 timer: 2.500 kr

 

InnerLife Avspenningsmassasje

I denne massasjen vil du oppleve dyp avspenning i kroppen og en indre ro. Jeg jobber veldig sakte og varsomt når jeg gir massasje, noe som gir deg tid til å ta inn berøringen og kjenne etter hvordan kroppen din egentlig har det. Dette er din stund som du gir til deg selv. Vi jobber også litt med pust underveis slik at du skal få slappet enda mer av og jeg har på litt rolig musikk i bakgrunnen. Denne form for massasje er en nytelse å motta og gjør godt for både kropp og sjel. Jeg jobber ikke hardt inn mot muskulaturen, men bruker rolige, rytmiske bevegelser for at du skal ha det godt under massasjen.

Pris for 1,5 time: 1.050 kr

 

Livsveiledning / Coaching

 

I denne timen kan du ta opp de tema som du måtte ønske fra ditt eget personlige liv. Vi har en samtale rundt dette hvor jeg søker å bringe inn nye perspektiv på det du står i. Noen ganger gjør jeg også enkle meditasjons øvelser sammen med deg. Jeg bruker min spirituelle bakgrunn og ståsted i tantraen til å veilede deg i det du står i i livet ditt. I timene med meg så kommer klientene ofte med tema som har med spiritualiet, seksualitet, intimitet, nærhet, og berøring å gjøre i tillegg til alt som har med parforholdets gleder og utfordringer eller det å leve alene.

Pris for 1 time: 700 kr

Healing

Jeg har det man kaller for "varme hender". I løpet av en massasjetime legger jeg som regel hendene mine på forskjellige steder på kroppen din og holder dem i ro der en stund. Da vil du ofte kunne kjenne en varme fra hendene mine og da skjer det en energi utveksling mellom oss. Du vil som oftest bli veldig avslappet og føle en dyp indre ro. Det er veldig sunt for kroppen å være i en slik tilstand. Jeg gir ikke egne timer med healing, men det er en integrert del av alle mine massasjebehandlinger.