Behandlinger

OBS! Angående korona virus

 

På grunn av situasjonen med COVID-19 og smittefaren det utgjør er det et par ting jeg vil du skal lese igjennom før du bestiller time. Du kan lese mer om våre smittevernregler her:

InnerLife Tantrisk Massasje

 

InnerLife Tantrisk Massasje er en rolig massasje hvor du blir massert over hele kroppen med en kjærlig, varsom berøring. Du ligger på benk når du mottar massasjen og det er ingen berøring av genitalier. I denne behandlingen fokuserer vi mye på nytelse og velbehag. Du trener på å bare ta i mot berøringen samtidig som du er i kontakt med din egen kropp og pusten din. I den tantriske massasjen jobber vi med å vekke den seksuelle livsenergien i koppen fordi det er en god energi å ha kontakt med. Den er knyttet til vår livskraft og vitalitet. Det gir overskudd å få tantrisk massasje og du vil ofte oppleve mye energi i kroppen etterpå. Jeg begynner alltid timen med en innledende samtale først, der du har anledning til å stille spørsmål. På slutten av timen får du også anledning til å hvile litt og til å uttrykke det du måtte ønske i forhold til din opplevelse av behandlingen.

Pris for 2 timer: 1.800 kr

InnerLife Tantrisk Massasje for kvinner

 

Jeg ønsker at flere kvinner skal få mulighet til å erfare den nydelige opplevelsen det er å motta tantrisk massasje. Defor har jeg et eget tilbud til kvinner hvor du får en 2-timers behandling hos meg til 1.200 kr. Under disse timene legger jeg vekt på velvære og nytelse og at du får en god opplevelse av å være til stede i din egen kropp. Jeg vil du skal føle deg vakker slik som du er - ja som en gudinne og at du etter hvert kan kjenne en stigende, sitrende og sensuell følelse i kroppen din. En følelse som er ment kun for deg selv. Det er ingen ting du skal få til eller prestere. Jeg har også en samtale i forkant hvor du kan ta opp tema eller ting du er bekymret for rundt kropp, intimitet, nærhet, parforhold, seksualitet etc. Det er vanlig at den som mottar massasjen er naken under under bahandlingen, men det er ingen tvang. Det er kun fordi vi trener på å få et naturlig forhold til egen kropp og fordi det er lettere å gi massasje når det ikke er så mye tøy i veien. Det er ingen massasje av genitalier i denne form for tantrisk massasje som jeg gir.

Pris for 2 timer: 1.200 kr

Foto: Geir J Rasmussen

4-hånds Tantrisk Massasje

 

4-hånds tantrisk massasje er en helt spesiell opplevelse. Under denne to timer lange massasjetimen får du en helkropps tantrisk massasje av to erfarne kvinnelige massører Monica Josefine Hjelle og Solvår Wayra Fiveland. Fordi det er så mange hender på kroppen din på en gang blir det en ekstrem følelse av feminint nærvær, nærhet og ivaretakelse. Du mister også litt kontrollen fordi du ikke vet hvem som er hvor på kroppen din til enhver tid. Det gjør at du må bare gi deg hen til opplevelsen av nytelse - noe som gjør at du synker mer inn i deg selv. Her er det ingen ting du skal få til - ingen prestasjon. Dette er en behandling for deg som vil unne deg noe ekstra. Det er ingen berøring av genitalier i denne timen.

Pris for 2 timer: 2.500 kr

Tantra for par

Noen ønsker å jobbe med tantra som par. Da kan man velge å komme hver for seg til individuelle timer for å få massasje eller veiledning. Som  terapeut har jeg taushetsplikt så ingen ting går videre til den andre parten, slik at du kan føle deg helt trygg og fri under hele behandlingen. Dere kan også velge å komme sammen til time hos meg. Da gjør vi først noen en enkle meditasjons og pusteøvelser sammen før dere lærer å gi hverandre tantrisk massasje. Dette kan være en fin måte å komme nærmere hverandre i parforholdet på og gi videre inspirasjon til samlivet.

Pris for 3 timer: 2.400 kr

InnerLife Avspenningsmassasje

 

I denne massasjen vil du oppleve dyp avspenning i kroppen og en indre ro. Jeg jobber veldig sakte og varsomt når jeg gir massasje, noe som gir deg tid til å ta inn berøringen og kjenne etter hvordan kroppen din egentlig har det. Dette er din stund som du gir til deg selv. Vi jobber også litt med pust underveis slik at du skal få slappet enda mer av og jeg har på litt rolig musikk i bakgrunnen. Denne form for massasje er en nytelse å motta og gjør godt for både kropp og sjel. Jeg jobber ikke hardt inn mot muskulaturen, men bruker rolige, rytmiske bevegelser for at du skal ha det godt under massasjen.

Pris for 1,5 timer: 1.050 kr

Livsveiledning/coaching

 

I denne timen kan du ta opp de tema som du måtte ønske fra ditt eget personlige liv. Vi har en samtale rundt dette hvor jeg søker å bringe inn nye perspektiv på det du står i. Noen ganger gjør jeg også enkle meditasjons øvelser sammen med deg. Jeg bruker min spirituelle bakgrunn og ståsted i tantraen til å veilede deg i det du står i i livet ditt. I timene med meg så kommer klientene ofte med tema som har med spiritualiet, seksualitet, intimitet, nærhet, og berøring å gjøre i tillegg til alt som har med parforholdets gleder og utfordringer eller det å leve alene.

Pris for 1 time: 700 kr

Healing

 

Jeg har det man kaller for "varme hender". I løpet av en healingtime legger jeg som regel hendene mine på forskjellige steder på kroppen din og holder dem i ro der en stund. Da vil du ofte kunne kjenne en varme fra hendene mine og det skjer en energi utveksling mellom oss. Du vil som oftest bli veldig avslappet og føle en dyp indre ro under en slik behandling. Det er veldig sunt for kroppen å være i en slik tilstand av ro og hvile. Jeg gir ofte litt enkel massasje under disse timene også for at du skal slappe enda mere av og jeg har gjerne på litt rolig musikk i bakgrunnen. Til sammen blir det en helhetlig opplevelse av ro og velvære.

Pris for 1 time: 800 kr

Mobil no : + 47 97 11 50 95

E-mail: info@monicajosefine.com

Adresse: Din Klinikk Bergen, Absalon Beyersgt 29

  • Instagram
  • Facebook Social Ikon