top of page

Behandlinger

Tantrisk Massasje

 

Jeg jobber med en helt spesiell form for massasje som kalles tantrisk massasje. Det er vanskelig å forklare hva tantrisk massasje er – det må i grunn oppleves, men kort fortalt er det en form for massasje hvor jeg jobber med å aktivere den seksuelle livsenergien i kroppen til klienten. Den seksuelle energien er en sterk oppadstigende energi, ja kanskje den sterkeste energien som finnes fordi det er den energien som skaper nytt liv. Det er en god energi å ha kontakt med fordi den er knyttet til vår livskraft, vitalitet og kreativitet.  Under behandlingen mottar du en sakte massasje på benk hvor du blir massert over hele kroppen med kjærlig, varsom berøring. Fokuset er på nytelse og velbehag og du trener på å bare ta imot berøringen samtidig som du er i kontakt med din egen kropp og pust. Det gir mye overskudd å få tantrisk massasje og du vil ofte oppleve en intens energi i kroppen etterpå. Jeg begynner alltid timen med en innledende samtale først, der du har anledning til å stille spørsmål. På slutten av timen får du også anledning til å hvile litt og til å uttrykke det du måtte ønske i forhold til din opplevelse av behandlingen.

Pris for 1,5 timer: 1.900 kr (inkl 25% mva)

Pris for 2 timer: 2.400 kr (inkl 25%mva)

 

Lengre bahandlinger kan bestilles. Da koster det 600 kr pr pågynt halvtime.

Jeg gir også en kort introduksjon til tantrisk massasje som er en 1-timers lang behandling for deg som ikke føler deg helt klar ennå for en full tantrisk massasje ennå.

 

Pris for 1 time: 1.400 kr (inkl 25% mva)

Obs! For nye klienter anbefaler jeg å bestille en to timers behandling første gang for å få fullt utbytte av massasjen

B510B7B4-F827-49C4-8FC8-C0615B218CF1_1_105_c.jpeg
Foto: Karl Otto Nesdal Photography

Tantrisk Massasje for kvinner

 

Jeg ønsker at flere kvinner skal få mulighet til å erfare den nydelige opplevelsen det er å motta tantrisk massasje. Defor har jeg et eget tilbud til kvinner hvor du får en 2-timers behandling hos meg til 1.800 kr. Under disse timene legger jeg vekt på velvære og nytelse og at du får en god opplevelse av å være til stede i din egen kropp. Jeg vil du skal føle deg vakker slik som du er - ja som en gudinne og at du etter hvert kan kjenne en stigende, sitrende og sensuell følelse i kroppen din. En følelse som er ment kun for deg selv. Det er ingen ting du skal få til eller prestere. Jeg har også en samtale i forkant hvor du kan ta opp tema eller ting du er bekymret for rundt kropp, intimitet, nærhet, parforhold, seksualitet etc. Det er vanlig at den som mottar massasjen er naken under under bahandlingen, men det er ingen tvang. Det er kun fordi vi trener på å få et naturlig forhold til egen kropp og fordi det er lettere å gi massasje når det ikke er så mye tøy i veien. Det er ingen massasje av genitalier i denne form for tantrisk massasje som jeg gir.

Pris for 2 timer: 1.800 kr (inkl 25% mva)

Masseur doing massage on woman back in t

4-hånds Tantrisk Massasje

 

4-hånds tantrisk massasje er en helt spesiell opplevelse. Under denne to timer lange massasjetimen får du en helkropps tantrisk massasje av to erfarne kvinnelige massører Monica Josefine Hjelle og Solvår Wayra Fiveland. Fordi det er så mange hender på kroppen din på en gang blir det en ekstrem følelse av feminint nærvær, nærhet og ivaretakelse. Du mister også litt kontrollen fordi du ikke vet hvem som er hvor på kroppen din til enhver tid. Det gjør at du må bare gi deg hen til opplevelsen av nytelse - noe som gjør at du synker mer inn i deg selv. Her er det ingen ting du skal få til - ingen prestasjon. Dette er en behandling for deg som vil unne deg noe ekstra. Det er ingen berøring av genitalier i denne timen.

OBS! Denne behandlingen tilbyr jeg kun i Bergen siden både Solvår og jeg bor der.

Pris for 2 timer: 3.600 kr (inkl 25% mva)

C8C3346A-8FAB-4B21-92BE-EC65620E4797_1_105_c.jpeg
Foto: Karl Otto Nesdal Photography

Tantra for par

Noen ønsker å jobbe med tantra som par. Da kan man velge å komme hver for seg til individuelle timer for å få massasje eller veiledning. Som  terapeut har jeg taushetsplikt så ingen ting går videre til den andre parten, slik at du kan føle deg helt trygg og fri under hele behandlingen. Dere kan også velge å komme sammen til time hos meg. Da gjør vi først noen en enkle meditasjons og pusteøvelser sammen før dere lærer å gi hverandre tantrisk massasje. Dette kan være en fin måte å komme nærmere hverandre i parforholdet på og gi videre inspirasjon til samlivet.

Pris for 3 timer: 3.000 kr (inkl 25% mva)

244469188_840594336609634_5351683608998037403_n.jpg
Foto: Karl Otto Nesdal Photography

Tantra light

Denne timen er for deg som ikke helt føler deg klar for en full time med tantrisk massasje ennå. I denne timen gir jeg den en kort introduksjon til hva tantra er for noe og så gir jeg deg en blanding av lett tantrisk massasje og avspenningsmassasje. Behandlingen varer ca en klokketime og er kortere enn de vanlige timene jeg gir og er ment som en forsiktig introduksjon til tantra.

Pris for 1 time: 1.300 kr (inkl 25% mva)

Masseur pouring massage oil, woman lying

Avspenningsmassasje

 

I denne massasjen vil du oppleve dyp avspenning i kroppen og en indre ro. Jeg jobber veldig sakte og varsomt når jeg gir massasje, noe som gir deg tid til å ta inn berøringen og kjenne etter hvordan kroppen din egentlig har det. Dette er din stund som du gir til deg selv. Vi jobber også litt med pust underveis slik at du skal få slappet enda mer av og jeg har på litt rolig musikk i bakgrunnen. Denne form for massasje er en nytelse å motta og gjør godt for både kropp og sjel. Jeg jobber ikke hardt inn mot muskulaturen, men bruker rolige, rytmiske bevegelser for at du skal ha det godt under massasjen.

Pris for 1,5 timer: 1.500 kr (inkl 25% mva)

massasje

Livsveiledning/coaching

 

I denne timen kan du ta opp de tema som du måtte ønske fra ditt eget personlige liv. Vi har en samtale rundt dette hvor jeg søker å bringe inn nye perspektiv på det du står i. Noen ganger gjør jeg også enkle meditasjons øvelser sammen med deg. Jeg bruker min spirituelle bakgrunn og ståsted i tantraen til å veilede deg i det du står i i livet ditt. I timene med meg så kommer klientene ofte med tema som har med spiritualiet, seksualitet, intimitet, nærhet, og berøring å gjøre i tillegg til alt som har med parforholdets gleder og utfordringer eller det å leve alene.

Pris for 1 time: 900 kr (inkl 25% mva)

Stones of Meaning

Healing

 

Jeg har det man kaller for "varme hender". I løpet av en healingtime legger jeg som regel hendene mine på forskjellige steder på kroppen din og holder dem i ro der en stund. Da vil du ofte kunne kjenne en varme fra hendene mine og det skjer en energi utveksling mellom oss. Du vil som oftest bli veldig avslappet og føle en dyp indre ro under en slik behandling. Det er veldig sunt for kroppen å være i en slik tilstand av ro og hvile. Jeg gir ofte litt enkel massasje under disse timene også for at du skal slappe enda mere av og jeg har gjerne på litt rolig musikk i bakgrunnen. Til sammen blir det en helhetlig opplevelse av ro og velvære.

Pris for 1 time: 900 kr (inkl 25% mva)

D46B7894-1271-4B52-B306-230D63F70BA3_1_105_c.jpeg
Foto: Karl Otto Nesdal Photography
bottom of page