top of page

Kurs i Tantric Touch
 
10.-12. september 2021 i Bergen
 

Velkommen til en helg der vi dykker inn i tantraens verden!
 

Kursholdere:

Renate Hetlevik Andersen og

Monica Josefine Hjelle.

Som mennesker er vi sosiale flokkdyr, ment å leve sammen i nærhet og utveksling. Vårt moderne samfunn i dag, og spesielt etter 1,5 år med korona, gir lite nærende nærvær og berøring.

201503935_786051462063922_2421310840121683848_n.jpg

Berøring er kroppens språk og sjelens språk gjennom kroppen. Det kan formidle trøst, nærvær, støtte og være motiverende og oppildnende, være beroligende og nærende. I berøring møter vi oss selv, gjennom kroppens møte med verden, og vi møter samtidig verden i møtepunktet.

Denne helgen skal vi jobbe med berøring som sjelens språk. Vår dypeste natur uttrykker seg i våre behov og våre lengsler. Her skal vi lære berøringens språk gjennom å kommunisere behov og å kjenne grenser, Ved å kommunisere gjennom ord og gjennom det ordløse så kjenner vi inn i rommet i oss selv og møte med det som er rundt oss. Da blir vi rikere, roligere og mer kraftfull.

Vi inviterer deg med på en helg hvor du får mer indre kjennskap til deg selv. Det blir mange øvelser med møtepunkt og vakre menneskemøter. Sammen lærer vi berøringens språk. Dette både for å la noen nå inn til deg samt å kjenne egne grenser og rom. På denne måten kan du nå  dypere inn til et annet menneske både i parforholdet og til andre - gjennom berøringens språk.

Velkommen single eller par, til en helg med bevegelse, dans, meditasjon og berøring, i tantraens tegn

 

Sted: Livstreet - Senter for kropp, sinn og liv. Øvre Korskirkealmenning 4

 

Tid:

Fredag 10. august kl 18-21

Lørdag 11. august kl 10-18

Søndag 12. august kl 10-17

 

Pris: 2500,-

 

Påmelding send mail til:  renate@indrealkymi.no

​​

Ta med: 

  • Lett ledig tøy som du kan massere  og bevege deg i

  • To laken hver til å ha på massasjebenken. Helst ikke stretchlaken.

  • Egen drikkeflaske

På lørdag og søndag blir det en god lunsjpause midt på dagen. Ta gjerne med egen mat og drikke eller finn et sted å spise på i nærheten. Det vil bli servert nøtter og frukt i pauser utover dagen.

​​

Parets Embrace
bottom of page