Parkurs i Tantrisk Massasje 2. - 3. mai 2020Ametysten i Bergen

Velkommen til en helg der vi dykker inn i tantraens verden!
 

Kursholder er Monica Josefine Hjelle.

OBS! På grunn av COVID-19 blir dette kurset flyttet til et senere tidspunkt på Ametysten i Bergen. Det blir også satt opp et tilsvarende kurs i Stavanger. Mer info om dette kommer senere.

For deg som ønsker å fordype parforholdet og finne måter å komme nærmere hverandre på. Gjennom den tantriske massasjen lærer dere å berøre hverandre på en annen måte enn det dere kanskje gjør til dagen. Dette er en form for berøring hvor det er en dyp tilstedeværelse, men uten krav eller noen form for begjær. Gjennom kjærlig berøring lærer dere å nære de gode følelsene mellom dere. Dere kommer nærmere hvernadre.

I tantra jobber vi med å vekke den seksuelle livskraften i oss selv. Dette er en kraft som finnes i alle mennesker og det er en sterk, kreativ og skapende kraft. I setedet for å undertrykke denne kraften i oss, skjule den eller skamme oss over den, ønsker vi i tantra å komme mer i kontakt med den. Lære den å kjenne. Ta den i bruk slik at vi får en større og dypere opplevelse av oss selv som menneske. En av de viktigste nøklene inn til en dypere opplevelse av deg selv og andre er sansene våre. I tantrisk massasje benytter vi oss av berøringssansen gjennom varsom berøring, lange strøk og tilstedeværelse. Vi har gjerne på noe rolig, behagelig musikk å lytte til og vi pynter rommet, tenner stearinlys og har litt god duft i rommet får nære syns og luktesansene våre.

Det finnes mange veier inn til deg selv og på dette kurset skal vi i hovedsak jobbe med:

- Indre arbeid med egen livskraft

- Meditasjon, pust, dans og bevegelse

- Massasje og møtepunkt i berøringen

I løpet av kurset lærer du hvordan du kan gi partneren din en god tantrisk massasje. Vi bruker forskjellige berøringsøvelser, meditasjon, dans og bevegelse som en forberedelse til massasjen. Vi kommer til å jobbe med massasje og berøring fra ulike vinkler og elementer. Først og fremst for å lære den bevisste kommunikasjonen som ligger som en mulighet og gave i berøring. Opplevelser som kan berike alle sider av livet ditt og bringe parforholdet og seksualiteten til nye dybder og nivåer.

 

På grunn av COVID 19 og for å minske smittefaren så jobber du kun sammen med din faste partner på dette kurset og du må holde minst en meter avstand til andre kursdeltakere. Det blir ingen berøring av andre kursdeltakere enn din partner.

Pris 2.000 kr pr prs - inkl tantrisk lunsj

Tid:

Lørdag 2. mai kl 11-19

Søndag 3. mai kl 11-19

Mobil no : + 47 97 11 50 95

E-mail: info@monicajosefine.com

Adresse: Ametysten, Chr. Michelsensgt 3, Bergen

  • Instagram
  • Facebook Social Ikon