Parkurs i Tantrisk Massasje

 

12.-14. mars 2021 i Stavanger

16.-18. april 2021 i Bergen

Velkommen til en helg der vi dykker inn i tantraens verden!
 

Kursholder: Monica Josefine Hjelle.

For deg som ønsker å fordype parforholdet og finne måter å komme nærmere hverandre på. Gjennom den tantriske massasjen lærer dere å berøre hverandre på en annen måte enn det dere gjør til dagen. Dette er en form for berøring hvor det er en dyp tilstedeværelse, men uten krav eller noen form for begjær. Gjennom kjærlig berøring lærer dere å nære de gode følelsene mellom dere slik at dere kommer nærmere hverandre.

I tantra jobber vi med å vekke den seksuelle livskraften i oss selv. Dette er en kraft som finnes i alle mennesker og det er en sterk, kreativ og skapende kraft. I stedet for å undertrykke denne kraften i oss, skjule den eller skamme oss over den, ønsker vi i tantra å komme mer i kontakt med den. Lære den å kjenne. Ta den i bruk slik at vi får en større og dypere opplevelse av oss selv som menneske.

Det finnes mange måter å jobbe med seg selv og på dette kurset skal vi i hovedsak jobbe med:

- Indre arbeid med egen livskraft

- Meditasjon, pust, dans og bevegelse

- Massasje og møtepunktet i berøringen

I løpet av kurset lærer du hvordan du kan gi partneren din en god tantrisk massasje. Vi bruker forskjellige berøringsøvelser, meditasjon, dans og bevegelse som en forberedelse til massasjen. Vi kommer også til å jobbe med massasje og berøring fra ulike vinkler og elementer. Først og fremst for å lære den bevisste kommunikasjonen som ligger som en mulighet og gave i berøring. En av de viktigste nøklene inn til en dypere opplevelse av deg selv og andre er sansene våre. I tantrisk massasje benytter vi oss av berøringssansen gjennom varsom berøring, lange strøk og tilstedeværelse. Vi har rolig, behagelig musikk å lytte til. Vi pynter rommet, tenner stearinlys og har litt god duft for å nære syns- og luktesansen vår. Dette gir opplevelser som kan berike alle sider av livet ditt og bringe parforholdet og seksualiteten til nye dybder og nivåer.

 

På grunn av COVID 19 og for å minske smittefaren så jobber du kun sammen med din faste partner på dette kurset og du må holde minst en meter avstand til andre kursdeltakere. Det blir ingen berøring av andre kursdeltakere enn din partner. Om du ikke er i et parforhold kan du også komme sammen med en god venn som det er trygt for deg å være nær.

Pris 2.500 kr pr prs

Sted: Sola Helsefarm, Stangelandsvegen 60, Sola

 

Tid:

Fredag 12. mars kl 18-21

Lørdag 13. mars kl 11-18

Søndag 14. mars kl 11-18

Sted: Livstreet - Livskraft i utfoldelse, Øvre Korskirkealmenningen 4, Bergen

 

Tid:

Fredag 16. april kl 18-21

Lørdag 17. april kl 11-18

Søndag 18. april kl 11-18

Ta med: 

  • Lett ledig tøy som du kan massere  og bevege deg i

  • To laken hver til å ha på massasjebenken. Helst ikke stretchlaken.

  • Egen drikkeflaske

På lørdag og søndag blir det en god lunsjpause midt på dagen. Ta gjerne med egen mat og drikke eller finn et sted å spise på i nærheten. Det vil bli servert nøtter og frukt i pauser utover dagen.

For påmelding send mail til: info@monicajosefine.com

Parets Embrace